Επίσημοι χορηγοί


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΓΥΑΛΑΣ (ΑΝΣ) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ

Νέες μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα κανόε-καγιάκ του ΑΝΣ Γυάλας !

1 ασημένιο, 2 χάλκινα και συμμετοχές σε τελικούς αγωνισμάτων είναι οι νέες επιτυχίες της σταθερά ανερχόμενης ομάδας κανόε-καγιάκ, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια πάντοτε κατακτά μετάλλια, σε όποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετέχει με στόχο τη διάκριση, με όλο και περισσότερους αθλητές, συνεχίζοντας την ανοδική αγωνιστική πορεία της. Οι νέες διακρίσεις σημειώθηκαν στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ (Μεσολόγγι, 8 και 9 Αυγούστου 2015) για αθλητές/τριες από 8 έως 14 ετών. Η ομάδα του ΑΝΣ Γυάλας αποτελείτο από 8 αθλητές/τριες.

 

Η Ελένη Μπαρτζίλα, η οποία διανύει την καλύτερη μέχρι τώρα χρονιά της, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων (3000μ) τον Απρίλιο, κατέκτησε στην κατηγορία Παγκορασίδων ακόμη 2 μετάλλια στο Πανελλήνιο του Μεσολογγίου : ασημένιο μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ 500μ και χάλκινο μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ 200μ της ίδιας κατηγορίας. Οι μικροί αθλητές Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διθέσιο καγιάκ 200μ της κατηγορίας προαγωνστική αγοριών, που αποτελεί και το πρώτο τους μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Ωρίων Τσεκούρας τερμάτισε στην 7η θέση του τελικού του μονοθέσιου καγιάκ 1000μ παίδων αρχαρίων ενώ συμμετείχε και στην απόσταση των 200μ. Την 9η θέση του τελικού 200μ στο μονοθέσιο καγιάκ προαγωνιστικής κοριτσιών, κατέλαβε η Κατερίνα Πούτου. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι αθλητές Παναγιώτης Βασιλικής, Παναγιώτης Κουτσιλαίος και Αντώνης Νικολαϊδης.

Ο ΝΑ.Ο.Σ Γυάλας κατέλαβε την 10η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος μόνο με 8 αθλητές/τριες, σε σύνολο 20 συμμετασχόντων σωματείων.

Ενδεικτικό της αγωνιστικής εξέλιξης αποτελεί το γεγονός ότι, το 2013 ο ΑΝΣ Γυάλας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξής με έναν αθλητή και μια αθλήτρια με έναν από τους δύο να συμμετέχει στους τελικούς των αγωνισμάτων που συμμετείχε, χωρίς να κατακτηθούν μετάλλια. Το 2014 η ομάδα αποτελείτο από 5 αθλητές/τριες, εκ των οποίων οι 4 συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, με έναν αθλητής να κατακτά 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο. Εφέτος, η ομάδα αποτελείτο από 8 αθλητές/τριες, εκ των οποίων οι 6 συμμετείχαν πρώτη φορά σε πρωτάθλημα. Από αυτούς, οι 5 συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ενώ κατακτήθηκαν 3 μετάλλια από 1 αθλήτρια και 2 αθλητές.

Κατόπιν  του πανελληνίου πρωταθλήματος μεγάλων αποστάσεων (Απρίλιος) και του πρωταθλήματος ανάπτυξης (Αύγουστος), ο ΑΝΣ Γυάλας έχει κατακτήσει συνολικά για το 2015 τέσσερα πανελλήνια μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα).

Τους αθλητές/τριες συνόδευσαν : ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Πέτρος Μερκούρης, ο προπονητής κ. Αθ. Δ. Βιλλιώτης και οι γονείς των αθλητών/τριων του ομίλου, οι οποίοι σταθερά υποστηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους στις επικρατούσες δύσκολες εποχές, τους οποίους από καρδιάς ευχαριστεί ο όμιλος. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την φυσιοθεραπεύτρια κ. Χριστίνα Παπαβασιλείου-Στιβακτάκη που, αφιλοκερδώς, συνέβαλλε ουσιαστικά στην ταχεία αποκατάσταση των αθλητών/τριων μετά από κάθε κούρσα.

 

ΜΠΑΡΤΖΙΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ-ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

 

 

Χορηγοί επικονωνίας

Βιντεο Χορηγών

Επιλογή γλώσσας

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Καιρός

Διαφήμιση

Ημερομηνία - ώρα

Wednesday, 21 Φεβρουάριος 2018

Επισκέψεις

Please install plugin JVCounter!
Go to top