Επίσημοι χορηγοί

Αγαπητοί μου!

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας παρουσιάζω τη νέα ιστοσελίδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Γυάλας Σαλαμίνας "Αγ. Νικόλαος".

Ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια στο ναυταθλητισμό μέσω του Ολυμπιακού αθλήματος του Κανόε-Καγιάκ ταχύτητας ή ήρεμων νερών, το οποίο καλλιεργείται προπονητικά και διαξάγεται αγωνιστικά σε ήρεμα νερά της θάλασσας, λιμνών ή καναλιών στις αποστάσεις των 200, 100 και 1500 μέτρων με μονοθέσια (Κ1), διθέσια (Κ2) και τετραθέσια (Κ4) καγιάκ ή κανό.

Ξεκινήσαμε με ηπιότερους ρυθμούς με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Μπαρούς την ανάπτυξη του Καγιάκ με τη δημιουργία της πρώτης ομάδας αθλητών και αθλητριών μικρών κατηγοριών και την πρώτη μας αγωνιστική συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το 2011 και τα τελευταία 2 χρόνια με τη συμμετοχή μου, πραγματικά έχουμε "ανεβάσει στροφές".

Η αρχή έγινε το 2012 όταν στην πρώτη μασ συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ των μεγάλων κατηγοριών, κατακτήσαμε 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια, στη κατηγορία Ανδρών με 4 αθλητές μας να φέρνουν τις κορυφαίες αυτές διακρίσεις. Την ίδια χρονιά, οι αθλητές μας κατέκτησαν μετάλλια και σε διασυλλογικούς αγώνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το 2013, συνεχίσαμε την συμμετοχή μας σε διασυλλογικούς αγώνες ανά την Ελλάδα και την κατάκτηση περισσότερων μεταλλίων σε μικρές και σε μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες ,μεγάλωσε ο αριθμός των αθλητών μας, ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης είχαμε τη συμμετοχή σε δυο τελικούς αγωνισμάτων και την κατάκτηση της 9ης και της 5ης θέσης αντιστοίχως στην κατηγορία Παμπαίδων. Στο Πανελλήνια Πρωτάθλημα των μεγάλων κατηγοριών , κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλιο στο Κ1 Ανδρών 200μ, ενώ σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαμε, αγωνιστήκαμε στους τελικούς τους με θέσεις πολύ κοντά στα μετάλια, κυρίως στην κατηγορία Ανδρών (Στις φωτογραφίες του ημερολογίου, θα δείτε τους αθλητές μας, τους Πρωταθλητές μας και τις επιτυχίες τους).

Κορυφαίο γεγονός για την εως τώρα πορεία του Ομίλου μας, αποτελεί η επιλογή του Αθλητού μας και Πρωταθλητού Ελλάδος Θοδωρή Νοτάρογλου, στην Εθνική Ομάδα Καγιάκ Ανδρών και η 5η θέση του τελικού Κ2 (Διθέσιου Καγιάκ) 200μ Ανδρών, που κατέλαβε στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 στη Μερσίνα της Τουρκίας!

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Κανόε-Καγιάκ, διοργανώσαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 2013, τους Ετήσιους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες μας, οι οποίοι σημείωσαν μεγαλύτερη επιτυχία από οποιαδήποτε άλλη φορά , αφού συμμετείχας 150 αθλητές από 10 σωματεία, ενώ η συμμετοχή στον Μαραθώνιο 3000μ έφτασε τους 53 αθλητές και αθλήτριες!

Στον τομέα του υλικού έχουμε προμηθευτεί εργόμετρο Καγιάκ στο οποίο γίνεται η εκμάθηση της σωστής κωπηλάτησης των αθλητών μας αλλά και η προπόνηση όταν ο καιρός δεν επιτρέπει προπόνηση στα σκάφη. Αποκτήσαμε 3 νέα αγωνιστικά Καγιάκ (1 διθέσιο και 2 μονοθέσια), κατασκευάσαμε τραίηλερ για την ασφαλή μεταφορά των Καγιάκ προς και από τους αγώνες και αποκτήσαμε και ταχύπλοο για τον προπονητή μας, για την ασφαλή και υψηλού επιπέδου προπόνηση των αθλητών μας. Πολλά θα πραγματοποιηθούν εντός του 2014, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών-αθλητριών μας!

 Όλα αυτά, έγιναν πραγματικότητα σε ένα κλίμα πραγματικά οικογενειακό, που δημιουργήθηκε και συντηρείται από την αρμονική σχέση μεταξύ Διοικητικόυ Συμβουλίου, μελών του Ομίλου, αθλητών-αθλητριών, γονέων και προπονητού, με στόχο την υγιή αθλητική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μας!

Ένα κλίμα που καλούμε όλους εσάς να μοιραστείτε μαζί μας, αντασσόμενοι εσείς και τα παιδιά σας στη Ναυταθλητική οικογένεια του ΝΑ.Ο. "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ΓΥΑΛΑΣ!

Κλείνοντας αυτό το χαιρετισμό, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μας προς όλους εσάς, για μια χρονιά πλήρη σε υγεία, αγάπη, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες και ευτυχία!

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας και όσους βοηθούν το έργο μας!

 Ιδιαίτερες θερμότατες ευχές, στους ομογενείς μας του Περθ της Αυστραλίας και Μανιτόμπα του Καναδά!

 

Για το Δ.Σ. του Ομίλου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     

Πέτρος Μερκούρης  

Χορηγοί επικονωνίας

Βιντεο Χορηγών

Επιλογή γλώσσας

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Καιρός

Διαφήμιση

Ημερομηνία - ώρα

Wednesday, 21 Φεβρουάριος 2018

Επισκέψεις

Please install plugin JVCounter!
Go to top